Acum apar cele mai frumoase flori. Iti incanta privirea in vaze, la tarabe, in parcuri… Alege floarea pe care o preferi din cele de mai jos si afla ce spune ea despre tine.
Lalea
Laleaua este preferata ta. Arata ca o cupa care se deschide incetisor. E parfumata discret si impresioneaza prin verticalitate si maiestuozitate. Asta spune despre tine ca, desi esti un pic timida, ai foarte multe de oferit. Esti o persoana sensibila care apreciaza frumosul. Pentru tine, orgoliul e destul de important si asta te-a facut sa suferi uneori. Tinzi spre mai mult si mai bine. Nu iti place sa atragi atentia, dar prezenta ta impune un anumit respect. Esti pretentioasa si ai nevoie de confort.
Ghiocel
Vestitorul primaverii e un mic curajos. E primul care scoate capul din zapada si, desi, e mic si pare fragil, e puternic. Daca preferatul tau e ghiocelul, ai probabil o constitutie firava ca osatura sau esti sensibila la imbolnaviri. Dar cei care te cunosc stiu ca esti puternica; se mira cum de reusesti tu mereu sa razbati. Ai initiativa si nu ti-e teama de noutate. Iti place sa ti se faca complimente. Cei din jur pot fi pacaliti de aspectul tau inofensiv: nu arati mereu ceea ce gandesti.
Zambila
Zambila e speciala: are pe o singura tulpina o gramada de flori. Micutele cupe colorate arata ca niste rochite la bal. Te atrage parfumata zambila: probabil ca esti plina de energie si iti place viata. Daca e un cuvant care te defineste, acela e optimismul. Adori sa fii inconjurata de oameni si esti foarte generoasa: dai cate putin din tot! Ceilalti admira felul tau de a fi si vor sa fie in preajma ta. Farmecul tau cucereste iremediabil pe oricine se apropie. Esti o gazda innascuta.
Narcisa
Floarea ta preferata e ca un clopotel: parca suna cu un clarinet suav. E dantelata si are un parfum inconfundabil. Ca si narcisa, esti constienta de calitatile tale. Nu te deranjeaza daca esti laudata, dar nici criticata. Atata timp cat ceilalti te observa, inseamna ca au ce vedea. Esti foarte feminina, iar uneori pari inaccesibila. Asculti cu atentie ce e in jurul tau si esti pusa la curent: ai antenele intinse. Totusi, nu iti place sa te dezvalui foarte usor.